La Vie En


R O S E

Ati és Andi, kakashegyi szomszédaink jegyesfotózása. Egy kis fotó. Egy kis videó. A helyszín: a Pilis hegy lábánál, Pilisszántó, horgásztó. Egy kellemes nyár végi nap, késő délután, munka után. Tompa, fátyolfelhős ég, így nem volt erős napsütés, mély árnyékokkal. Tökéletes idő a fotózáshoz. És a lencse előtt egy szép szerelmes pár! :-)

Zsolt szomszéddal (Böbe kutya gazdája :-) ) fotóztunk együtt, ő nagyon profi ebben, csak úgy lestem ahogy irányította Atit és Andit. Volt egy nagy derítőnk is, de mivel ilyen jó fényviszonyok voltak fotózáshoz, nem volt rá nagy szükség.

Aztán előkerült a kis Phantom quadkopter is, készítettem pár felvételt, fa alá be, tó fölé ki, fák között jobbra-balra. Néhány nap után, mire a fotók feldolgozásával elkészültem, Andi átküldte ezt a zeneszámot, és megkért, hogy erre vágjak össze valamit (én kértem, hogy rövid, 1-2 perces zene legyen, mivel túl sok felvétel nem készült - főleg a fotóra koncentráltunk -, és ennél többet nem bírt volna el a vágás.) Tetszett, szép szám, a készített felvételekhez pedig tökéletesen illett:

When you kiss me heaven sighs
And though I close my eyes
I see la vie en rose.

When you press me to your heart
I'm in a world apart
A world where roses bloom

And when you speak, angels sing from above
Everyday words seem to turn into love songs

Give your heart and soul to me
And life will always be la vie en rose.

zene: Dana Williams (forrás: YouTube)
film: DJI Phantom 3 Professional
készült: Pilisszántón, 2016. augusztus 15-én

Ez lett a videó végeredménye :) A fotókból pedig néhányat galériába szedtem, itt tudjátok megnézni őket.

vissza a blog főoldalára